Η απάντηση «δια στόματος» Facebook στις 9 Δεκεμβρίου, στο IMC ’16

Πέραν κάθε αμφιβολίας, το mobile λαμβάνει πλέον κεντρικό ρόλο: Σχεδόν το 58% των θεατών στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης χρησιμοποιούν το smartphone τους την ώρα που παρακολουθούν τηλεόραση, ενώ το 62% δηλώνει ότι δεν προσέχει πια την τηλεοπτική διαφήμιση. Όλα αυτά, υποχρεώνουν marketers και διαφημιστές να απαντήσουν στο ερώτημα: Ποια είναι τελικά η δύναμη του video στη mobile εποχή; Η Barbara Topol, Head of Agencies Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης του Facebook, έρχεται να δώσει απαντήσεις από την πλευρά της κοινωνικής πλατφόρμας του 1 δις χρηστών.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου IMC ’16 στις 9 Δεκεμβρίου, η B. Topol θα δώσει στους συνέδρους insights και χρηστικές πληροφορίες για τη βέλτιστη αξιοποίηση των σχετικών εργαλείων, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στην ανάπτυξη του επιχειρηματικού σκοπού και των στόχων που τίθενται μέσω FB και Instagram. «Καθώς το mobile λαμβάνει πλέον κεντρικό ρόλο, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις στρέφονται στο FB για να τρέξουν αποτελεσματικές video καμπάνιες, παράλληλα με την τηλεόραση.

Το FB αποτελεί ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο μαζικής πρόσβασης, που έχει την ίδια ημερήσια πρόσβαση όπως όλα τα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια και δίκτυα», επισημαίνει. Η Barbara Topol διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας με διεθνείς πελάτες και έχει εργαστεί ως Associate Director Corporate Marketing and Media στην Procter & Gamble, καθώς και σε εξέχουσες θέσεις στις TVN, Gruner+Jahr Publishing και Burda International Πολωνίας.

Περισσότερα για το IMC ’16 στο www.imc16.gr.