Για τους UIP, IMERYS και Μακεδονικό Χαλβά
Με μια σειρά από εταιρικές και δημοσιογραφικές εκδηλώσεις ξεκίνησε η νέα χρονιά για το τμήμα event management της V+O Communication.

Συγκεκριμένα, η V+O Communication ανέλαβε τη διοργάνωση της εκδήλωσης παρουσίασης της πρεμιέρας της ταινίας «The Darkest Hour» της UIP (United International Pictures), η οποία πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Παλαιάς Βουλής. Επιπλέον, στελέχη από όλο τον κόσμο βρέθηκαν για τρεις ημέρες στο Ναύπλιο για την ετήσια συνάντηση της εταιρείας IMERYS (Metallurgy Division) με τίτλο Accelebrate.

Οι καλεσμένοι με τη βοήθεια ειδικού App είχαν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για όλες τις λεπτομέρειες του τριημέρου, να γνωρίσουν τους ομιλητές, να κάνουν live polling και να αξιολογήσουν την εκδήλωση. Το πρώτο 2μηνο του έτους έκλεισε με το media event του Μακεδονικού Χαλβά. Στην εκδήλωση παρευρεθήκαν πάνω από 110 δημοσιογράφοι, bloggers και influencers, οι οποίο γεύτηκαν μεζέδες και Μακεδονικό Χαλβά σε ένα «καθαροδευτεριατικό» σκηνικό. Παράλληλα, ενημερώθηκαν για την πρωτοβουλία του Μακεδονικού Χαλβά να στηρίξει τα βήματα ζωής των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ μέσα από το site www.petaxartaeto.gr.