Πάνω από 75 εκατομμύρια θεάσεις σε μία εβδομάδα έχει συγκεντρώσει η ταινία μικρού μήκους «Αποφάσισε για το Μέλλον Σου», η οποία αποτελεί τη ναυαρχίδα της καμπάνιας για τις Ευρωεκλογές 2019. Πρόκειται για ρεκόρ ενημερωτικής εκστρατείας των ευρωπαϊκών θεσμών.

Η ταινία συνοδεύεται από υπότιτλους στις 24 επίσημες γλώσσες της ΕΕ καθώς και άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες, διαφορετικές εκδοχές για συγκεκριμένες χώρες στην ίδια γλώσσα (33 στο σύνολό τους), καθώς και πέντε διεθνώς σημαντικές γλώσσες (αραβικά, κινέζικα, ρωσικά, χίντι και τούρκικα). Έχουν επίσης παραχθεί 31 εκδόσεις σε νοηματικές γλώσσες και τη διεθνή νοηματική, με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κωφών (EUD).

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Frédéric Planchon, σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία του Κοινοβουλίου για την ανάπτυξη και παραγωγή της ταινίας, «European Broadcast Partners» και τους συνεργάτες της «& Co./NoA», αποτυπώνει τις έντονες, όμορφες και εύθραυστες στιγμές του ερχομού των νεογέννητων παιδιών στον κόσμο σε όλη την Ευρώπη, στοχεύοντας να μας κάνει να αναλογιστούμε γιατί ψηφίζουμε.