Με την ανακαίνιση δυο Νοσοκομείων Παίδων
Ο ΟΠΑΠ, υλοποιώντας το έργο της ανακαίνισης των δυο Νοσοκομείων Παίδων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», παρέδωσε τη Δευτέρα 15 Μαΐου, δύο πλήρως ανακαινισμένους ορόφους, στους οποίους θα προσφέρονται ιατρικές και νοσοκομειακές υπηρεσίες σε σύγχρονες και υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις.

Στους δύο ορόφους έγιναν όλες οι απαραίτητες κτιριακές επισκευές και αισθητικές παρεμβάσεις, αλλάζοντας πλήρως την εικόνα τους. Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ, επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Η ανακαίνιση των νοσοκομείων είναι μια φιλόδοξη και μακροπρόθεσμη πρωτοβουλία, και στόχος των ενεργειών μας είναι να στηρίξουμε τους νέους ανθρώπους, τα παιδιά, το πολυτιμότερο κεφάλαιο της χώρας.

Διαχρονικά, ο ΟΠΑΠ έχει αποδείξει πως δεν αρκείται απλά στην κοινωνική συνεισφορά. Είμαστε ένας υπεύθυνος και αξιόπιστος εταίρος της ελληνικής κοινωνίας για την επίτευξη κοινών στόχων και αναγνωρίζουμε πλήρως τη θετική αλλαγή που μπορούμε να φέρουμε. Ισχυρή μας δέσμευση είναι να συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση».