Συντονίζει και συμμετέχει με την ιδιότητα του Προέδρου της ΕΙΗΕΑ και του μέλους του ΔΣ της ΕΝΡΑ
Το μεγάλο ενδιαφέρον της διαφημιστικής αγοράς και της αγοράς των media αναμένεται να συγκεντρώσει και φέτος το Regional Media Forum 2018, το οποίο διοργανώνεται στο πλαίσιο των Regional Media Awards 2018, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, στο Gazarte.

Ενδεικτικό γεγονός της μεγάλης δυναμικής του φετινού forum είναι και η συμμετοχή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος θα συντονίσει και θα συμμετάσχει στο πάνελ των θεσμικών εκπροσώπων της αγοράς, τόσο με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ), όσο και εκείνης του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών Εφημερίδων (ΕΝΡΑ).

Ο Εκδότης της Real News και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 εκλέχθηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών Εφημερίδων (ΕΝΡΑ) στο πλαίσιο της τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 29ης Μαΐου 2018 και πλέον στη σημαντική αυτή Ένωση Εκδοτών Εφημερίδων υπάρχει και ελληνική εκπροσώπηση. Ως εκ τούτου η παρουσία του στο Regional Media Forum 2018 είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο λόγω της μεγάλης πείρας και γνώσης του στα εκδοτικά ζητήματα, όσο και λόγω της διεθνούς εμπειρίας του σε ζητήματα ευρωπαϊκής πολιτικής για τα media.

Το φετινό forum των Regional Media Awards 2018 περιλαμβάνει δύο μεγάλα panel, στο ένα εκ των οποίων αναμένεται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι θεσμικών φορέων της αγοράς, όπως της Ένωσης Ενημερωτικών Τηλεοράσεων Ελληνικής Περιφέρειας (ΕΕΤΕΠ), της ΕΔΕΕ, του ΣΔΕ, της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Περιφερειακών Ραδιοφωνικών Σταθμών (ΠΕΙΡΑΣ), του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων (ΣΗΠΕ), του ΣΕΔΕΑ κ.α. Το εξαιρετικά σημαντικό αυτό panel θα συντονίσει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Στο δεύτερο panel συμμετέχουν εκπρόσωποι σημαντικών περιφερειακών Μέσων της χώρας, διαφημιζόμενων και media agencies.

Tα panel αναμένεται να ασχοληθούν διεξοδικά με τα προβλήματα των περιφερειακών Μέσων, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον και περιβάλλον media, την δυναμική τους ως διαφημιστικά μέσα, τη στάση των διαφημιζόμενων απέναντι σε αυτά, το φορολογικό και θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας τους κ.ά. Το Regional Media Forum 2018 θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα με την Τελετή Απονομής των Regional Media Awards 2018, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, στο Gazarte από τις 3.30 μμ έως τις 6.00 μμ.

Περισσότερα για το Forum όσο και για την Τελετή Απονομής στο http://www.regionalmediaawards.gr/