Κατέχει τη θέση του Managing Partner στην Aθήνα

Η ανακοίνωση έγινε από τον Christopher Arnold, Managing Director του γραφείου της Βοστόνης και Global Financial Services Practice Leader της Stanton Chase, ο οποίος δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσω ότι ο Μάνος Πανώριος έχει επιλεγεί στη θέση του Global Banking Sector Leader. Ο Μάνος θα είναι υπεύθυνος για την καθοδήγηση των πελατών του Τραπεζικού Κλάδου καθώς και των αντίστοιχα Εξειδικευμένων Συμβούλων της Stanton Chase σε παγκόσμιο επίπεδο».

Ο Μάνος Πανώριος από το Μάρτιο 2013 κατέχει τη θέση του Managing Partner στο γραφείο της Stanton Chase Aθήνας, ενώ παράλληλα λειτουργεί ως ο Financial Services Practice Leader της Stanton Chase για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Έχει την ευθύνη της ανάπτυξης των Executive Search Υπηρεσιών της Stanton Chase στον Χρηματοπιστωτικό Τομέα, με έμφαση στον Τραπεζικό και Ασφαλιστικό κλάδο, καθώς επίσης τη διαχείριση υψηλόβαθμων θέσεων οικονομικής εξειδίκευσης σε όλες τις βιομηχανίες της Ελληνικής Αγοράς. Έχει, επίσης, ολοκληρώσει με επιτυχία σημαντικά και υψηλού επιπέδου έργα, ιδιαίτερα στον Τραπεζικό Κλάδο στην ευρύτερη περιοχή ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική), ενώ είναι Μέλος της Επιτροπής Απασχόλησης του Ελληνο – Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.