Η μάρκα λανσάρει το Amita Motion Positive Group

Στο project συμμετέχουν οι Μeλisses, Playmen, Stan, Vegas και Μηδενιστής και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να κάνουν like στη σελίδα της Amita Motion στο Facebook και να δείξουν το ταλέντο τους στο τραγούδι, στη σύνθεση, στο στίχο ή σε κάποιο μουσικό όργανο. Οι καλλιτέχνες θα αναλάβουν ρόλο μουσικού παραγωγού για τους συμμετέχοντες της αρεσκείας τους και θα τους προετοιμάσουν για όλα τα στάδια μιας επαγγελματικής διαδικασίας στη μουσική βιομηχανία: Δημιουργία single και video clip, επαγγελματική φωτογράφιση, live web concert και πλάνο προώθησης.
 
Τελικός στόχος, είναι η παρουσίαση του νεοφώτιστου καλλιτέχνη και του τραγουδιού του.  Καθοριστικό ρόλο θα παίξει το ευρύ κοινό, καθώς νικητήριο positive group θα αναδειχθεί εκείνο που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους fans μαζί με τη θετική απόφαση κριτικής επιτροπής και θα κερδίσει την παραγωγή και προώθηση cd single καθώς και το video clip του.

Επιπλέον, θα έχει την ευκαιρία να εμφανιστεί ζωντανά στη συναυλία της Ημέρας Θετικής Ενέργειας το Σεπτέμβριο. Επίσης, νικητής fan του διαγωνισμού θα αναδειχτεί εκείνος που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα περισσότερα positive points, ο οποίος θα κερδίσει εξάμηνο συμβόλαιο εργασίας στην ομάδα παραγωγής και προώθησης του νικητήριου positive group που ο ίδιος ανέδειξε.