Εγκαινιάζοντας τη σελίδα jotis-zacharoplathoume.gr

Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν μεγάλα χρηματικά έπαθλα και προϊόντα Γιώτης. Κριτές της διαδικασίας θα είναι η σεφ Ντίνα Νικολάου, ο Food Stylist Μιχάλης Αθανασίου, η Dr. Ευαγγελία Καρβέλα του Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας Γιώτης, καθώς και το κοινό. Ο διαγωνισμός «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε» είναι ο πρώτος μιας σειράς από ιδέες και εκπλήξεις της Γιώτης, που θα φιλοξενούνται στο www.jotis-zacharoplathoume.gr. Παράλληλα, στη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν, μεταξύ άλλων, να ενημερώνονται για ζαχαροπλαστικά νέα και δράσεις ΕΚΕ, καθώς και να ανακαλύπτουν συμβουλές, «για σίγουρη επιτυχία και οικονομία».