Τα Manager as Career Coach και Personal Career Focus
Η Right Management, μέλος του ομίλου ManpowerGroup από το 2004, στοχεύει στη δημιουργία και ενίσχυση μιας κουλτούρας διαχείρισης και ανάπτυξης καριέρας των ανθρώπων στις εταιρείες, μέσα από 2 νέα προγράμματα: Manager as Career Coach και Personal Career Focus.

Το πρώτο πρόγραμμα εστιάζει στην εκπαίδευση και ενδυνάμωση των μάνατζερ (Manager as Career Coach) προκειμένου να πραγματοποιούν συζητήσεις καριέρας με τους ανθρώπους τους με έναν διαφορετικό και αποτελεσματικό τρόπο, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ανοιχτής επικοινωνίας και επαγγελματικής ανάπτυξης. Το δεύτερο πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση και εκπαίδευση των εργαζομένων σε θέματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, έτσι ώστε να αναλάβουν οι ίδιοι την ευθύνη της διαχείρισης και ανάπτυξης της καριέρας τους.

Το πρόγραμμα Personal Career Focus ενισχύει την σκέψη, την κατανόηση και τον σχεδιασμό μίας επιτυχημένης καριέρας. Βοηθά τους εργαζόμενους να καταγράψουν την προσωπική και επαγγελματική τους πορεία, να λάβουν σημαντικές αποφάσεις και να συμβάλλουν θετικά στο επαγγελματικό τους περιβάλλον. Ο συνδυασμός αυτών των δύο λύσεων φαίνεται να επηρεάζει σημαντικά και θετικά τόσο το employer branding όσο και σημαντικούς επιχειρησιακούς δείκτες, όπως η δέσμευση και η παραγωγικότητα. Η Right Management δίνει τη δυνατότητα σε μάνατζερς να παρακολουθήσουν το open day workshop «Manager as Career Coach» στις 28 Ιουνίου, στα γραφεία της ManpowerGroup, επωφελούμενοι έκπτωσης με την εγγραφή τους έως 15/06.