Το 2018, 454 εργαζόμενοι προσέφεραν 2.836 ώρες εθελοντικού έργου
Το 2018, το Πρόγραμμα Εθελοντισμού της Vodafone κινητοποίησε 454 εργαζόμενους να προσφέρουν 2.836 ώρες εθελοντικού έργου, με στόχο την ενίσχυση κοινωφελών σκοπών και τη δημιουργία μιας βιώσιμης κοινωνίας.

Συνολικά, στη διάρκεια των 9 μηνών υλοποίησης του προγράμματος, οι εργαζόμενοι της Vodafone «πήραν θέση», ήρθαν κοντά στους συνανθρώπους τους και συνέβαλλαν θετικά στο έργο 15 Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών της χώρας, προσφέροντας τον χρόνο και τον ενθουσιασμό τους, σε εθελοντικές δράσεις για τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Από την έναρξη του προγράμματος, που προβλέπει άλλη μία μέρα αδείας ετησίως για εθελοντικές ενέργειες, οι «Connecting for Good Partners» ήταν πρόθυμοι να συμβάλλουν στον κοινωνικό προσανατολισμό της εταιρείας, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξουν οι ίδιοι τον χρόνο και το είδος της εθελοντικής δράσης που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν.

«Επιθυμία μας είναι η καλλιέργεια κουλτούρας ευαισθητοποίησης των ανθρώπων μας για κοινωνικά θέματα και όχι μόνο η θέσπιση ενός προγράμματος. Η αφοσίωσή μας στο κοινό καλό έτυχε μεγάλης αποδοχής από κάθε τμήμα της εταιρείας και όλοι μαζί συνεχίζουμε να συνεισφέρουμε με απώτερο σκοπό ένα πιο συναρπαστικό μέλλον για όλους», δήλωσε η Νικόλ Ιωαννίδη, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone Ελλάδας.