Ποιος έλληνας πολίτης, αλήθεια, δεν θέλει την εφαρμογή των νόμων (με ισονομία βέβαια) και να ζει και να εργάζεται ελεύθερος και με ασφάλεια; Και ποιος πολίτης δεν αναγνωρίζει το τεράστιο, δεύτερο μεγαλύτερο -μετά την κρίση- εθνικό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης; Κανένας, εκτός από το ΚΚΕ και τις παραφυάδες του, που επιζητούν με κάθε τρόπο έναν «τρίτο γύρο»! Πατρίδα, οικογένεια, θρησκεία (για όσους θρησκεύονται), σημαία, νόμος, τάξη, πειθαρχία, ασφάλεια, έννοιες στις οποίες στηρίχθηκαν αείποτε όλα τα καθεστώτα, ακόμη και μαύρα και κόκκινα ολοκληρωτικά, εδώ θεωρούνται «χολέρα»! Αν δεν αποτινάξει γρήγορα η ελληνική κοινωνία αυτή την ανιστόρητη, ασύστατη και καταστροφική νοοτροπία, αυτός ο τόπος, αυτός ο λαός, δεν έχουν μέλλον!

«Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας των κακών, αλλά αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα»! Albert Einstein Γερμανός Φυσικός (1879-1955)

Οι ΔΕΚΟ εκτός λογαριασμού
«Σε 712.000 ανέρχεται σήμερα ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων,
πλην ΔΕΚΟ» δήλωσε ο Υπουργός, κ. Δ. Ρέππας (10.4.12). Προσέξτε αυτό το ύπουλο και παραπλανητικό «πλην ΔΕΚΟ», όπου ακριβώς γίνονται και τα μεγαλύτερα κομματικά πάρτι! Έτσι κι αλλιώς, ο δημοσιοϋπαλληλικός πληθυσμός, μαζί με τις ΔΕΚΟ φυσικά, που απομυζά τον ιδιωτικό τομέα, αποτελεί περίπου το 10% του ελληνικού πληθυσμού. Τηρουμένων των αναλογιών, η Γερμανία έπρεπε να έχει 8.000.000 δημόσιους υπαλλήλους! Κι ύστερα κάποιοι θυμώνουν, όταν ο Στέφανος Μάνος λέει ότι πρέπει 300.000 δημόσιοι υπάλληλοι να πάνε σπίτι τους, παίρνοντας για 3 χρόνια το 70% των βασικών αποδοχών τους. Η διαφορά με τους άλλους πολιτικούς βρίσκεται στο ότι ο Στέφανος Μάνος δεν «αγόραζε» πελάτες, αλλά έψαχνε για πολίτες!

Ο κίνδυνος είναι εδώ!
Μόλις πριν από 15 μέρες έγραφα:
«Δεν μας έφταναν τα αριστεροαναρχικά γκρουπούσκουλα κι οι κουκουλοφόροι, μπήκαν ανοιχτά πλέον στο παιχνίδι της οργανωμένης αναταραχής και της καταστροφής και ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ! Ένας ακήρυκτος κοινωνικός εμφύλιος πόλεμος καραδοκεί στη γωνία!».
Και στις 26.4 η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε: «Συμπλοκές μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών και αριστεριστών έγιναν λίγο μετά τις 8 το βράδυ στη Λιβαδειά, ενώ και άλλα επεισόδια απειλήθηκαν νωρίτερα στη Θήβα». Ο κίνδυνος δεν καραδοκεί πια. ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Έστιν δίκης οφθαλμός!
Συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο ο εφευρέτης του «αυριανισμού»,
ο κορυφαίος λαϊκιστής και δημαγωγός και επί δεκαετίες «βαρόνος» των Μέσων Ενημέρωσης, που κατάφερνε να επιβιώνει όλων των καθεστώτων με σατανικούς συνδυασμούς (άλλως κομπίνες). Είναι από τους βασικούς υπεύθυνους της καταρράκωσης αρχών και αξιών στη μεταπολιτευτική περίοδο, παρασύροντας μεγάλο τμήμα του λαού μας στο δικό του «ήθος»! Τα καλά νέα είναι ότι η δικαιοσύνη μοιάζει όχι μόνο να έχει δέσει σφιχτά τα μάτια της με μια μαύρη κορδέλα, αλλά και να αναπτύσσει ταχύτητα!

Γκουαγκούα!
«Όμορφος, κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος»!
Της (Βόρειας) Κορέας γίνεται με τον Μπο Γκουαγκουά, γιο του Μπο Σιλάι (έκπτωτου αρχηγού του κόμματος στην Τσονγκσίν), που κατηγορείται για τρυφηλή ζωή, οικονομικά σκάνδαλα, ακόμη και για φόνο, σε συνέργεια με τη σύζυγό του. Όπως είναι γνωστό, το καθεστώς της Βόρειας Κορέας αποτελεί το ΟΡΑΜΑ του δικού μας ΚΚΕ! Όχι ότι λείπουν τα σκάνδαλα της άρχουσας τάξης από τις δημοκρατικές πολιτείες, αλλά τουλάχιστον εδώ τα μαθαίνουμε, έστω κι αν οι Έλληνες είμαστε γενναιόψυχοι και δεν τους τιμωρούμε. (Καλά τώρα, ο Άκης είναι κόκκος άμμου!).

Ο κακός μας ο καιρός!…
Σήμερα είμαι μια ΑΛΛΗ μέρα!
Μόνο, που επειδή αυτές οι γραμμές γράφονται στις 26.4.12, δεν ξέρω, τι μας ξημέρωσε! Αποκλείω δυστυχώς νομοτελειακά τη λιακάδα. Από βαριά συννεφιά έως θύελλα περιμένω. Αυτή τη φορά, όμως, τον «καιρό» δεν τον καθόρισαν οι φυσικές δυνάμεις, αλλά εμείς, με την ψήφο μας! Και πολύ φοβάμαι ότι έχουμε διαλέξει «τον κακό μας τον καιρό»!

Ιστορικά διδάγματα
«Η κυβέρνησή μας αποφασίζει να είναι αναποφάσιστη,
να είναι πανίσχυρη στην ανισχυρότητά της, ανυποχώρητη στην υποχωρητικότητά της και υποστηρίζει με σθένος την αδυναμία της». Αυτά είχε πει ο Τσόρτσιλ το 1936, όταν εκείνος έβλεπε τον ναζιστικό κίνδυνο και η αγγλική κυβέρνηση με τον Τσάμπερλεν κοιμόταν μακαρίως! Σας θυμίζει κάτι;

Αυτά τα σχόλια γράφηκαν 24-29 Απριλίου 2012.