Επεκτείνει τη δέσμευσή της στους αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων η Visa ανακοί-νωσε ότι επεκτείνει τη δέσμευση, ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο 2020, στο πλαίσιο της αυξανόμενης δυναμικής και του ενδιαφέροντος για παρααθλητικούς αγώνες.

Ένα χρόνο πριν τη διοργάνωση, ο Επίσημος Συνεργάτης Υπηρεσιών Πληρωμών των Παραολυμπιακών Αγώνων και Παραολυμπιακός Χρυσός Συνεργάτης του Τόκυο 2020 έχει υπογράψει με 5 Παραολυμπιακούς αθλητές για το Team Visa και υποστηρίζει το λανσάρι-σμα ενός νέου προγράμματος της Ιαπωνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για δωρεές από τους κατόχους καρτών Visa στην Ιαπωνία, με το οποίο η Visa θα προσφέρει ποσό ίδιου ύψους με τις δωρεές που θα πραγματοποιήσουν οι κάτοχοι καρτών Visa.

«Αυτοί οι αθλητές ξεπερνούν τα όρια κάθε μέρα και είναι μια εκπληκτική έκφραση του τι αντιπροσωπεύει η Visa ως brand. Είμαστε υπερήφανοι που επεκτείνουμε την υποστήριξή μας στους Παραολυ-μπιακούς αθλητές του Τόκυο 2020», δήλωσε η Lynne Biggar, Chief Marketing and Com-Munications Officer της Visa.