Στηρίζοντας άπορες οικογένειες και ιδρύματα
Οκτώ στάσεις σε όλη την Ελλάδα πραγματοποίησε το «Basket Αγάπης», το πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας της Stoiximan στο πλαίσιο της χορηγίας της Stoiximan.gr Basket League σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ, διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Βασικός στόχος της κοινωνικής δράσης ήταν η στήριξη και η ενίσχυση άπορων οικογενειών και ιδρυμάτων στις πόλεις όπου εδρεύουν οι ομάδες της Α1. Στο πλαίσιο της ενέργειας «Basket Αγάπης» και πριν από την έναρξη των αγώνων, το φίλαθλο κοινό είχε τη δυνατότητα να προσφέρει τρόφιμα, παράλληλα με τη συλλογή προϊόντων που διέθεταν οι διοργανωτές από τις τοπικές αγορές, προσφέροντάς τα σε άπορες οικογένειες και Κοινωνικά Παντοπωλεία.

Επιπλέον, αθλητές των ακαδημιών των ομάδων είχαν την ευκαιρία να συνεισφέρουν στην οικονομική ενίσχυση των τοπικών ιδρυμάτων, λαμβάνοντας μέρος στην εκτέλεση τριών βολών κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου. Κάθε εύστοχη βολή ισοδυναμούσε με οικονομική ενίσχυση των ιδρυμάτων. Το «Basket Αγάπης» συγκέντρωσε συνολικά 28.000 ευρώ μέσα σε διάστημα 4 μηνών.