Τον διαγωνισμό «Βάλε Γκολ»
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός «Βάλε Γκολ» τον οποίο διοργάνωσε και υλοποίησε η Reason To Believe για την Amvyx.

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό πανελλαδικής εμβέλειας μέσα από τον οποίο ο καταναλωτής μπορούσε να διεκδικήσει ένα αυτοκίνητο -και πολλά άλλα δώρα- με την απλή αποστολή ενός μοναδικού κωδικού. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν τα brands της Amvyx: Serkova, Serkova Crystal, Grant’s, Bombay, Bacardi, Bud, Κτήμα Άλφα Μαλαγουζιά. Για τις ανάγκες της ενέργειας δημιουργήθηκε το site valegoal.gr, απ’ όπου ο καταναλωτής μπορούσε να ενημερωθεί για τον διαγωνισμό και τα δώρα και να δηλώσει συμμετοχή.

Επιπλέον, η ενέργεια υποστηρίχθηκε με εκτενές πρόγραμμα προωθητικών ενεργειών στα καταστήματα, πλούσιο προωθητικό υλικό και ειδικά installations σε επιλεγμένα σημεία. H Reason to Believe, εταιρεία επικοινωνίας που εξειδικεύεται στον χώρο του Brand Experience, δημιούργησε το concept της ενέργειας και ανέλαβε την υλοποίησή της, καθώς και την ανάπτυξη και επιμέλεια των υλικών επικοινωνίας και προωθητικών υλικών.