Εταιρεία τεχνολογίας On-Demand Vulnerability assessment και management

To νέο γραφείο της Outpost24 σηματοδοτεί τη στρατηγική επέκταση της εταιρείας στη νοτιοανατολική Ευρώπη, σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στην συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των επιχειρήσεων, για εύκολες σε χρήση λύσεις vulnerability assessment και management, με χαμηλό κόστος κτήσης.

«Στην κρίσιμη οικονομική περίοδο που διανύουμε, το ψηφιακό έγκλημα είναι ένα από τα πιο απρόβλεπτα και με καταστροφικές συνέπειες προβλήματα, που όλες οι επιχειρήσεις και οργανισμοί, ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου πρέπει να αντιμετωπίσουν. Η χρήση και μόνο των antivirus, firewalls και ενημερώσεων λογισμικού/υλικού, καθίσταται αναποτελεσματική, εάν πρώτα δεν αναγνωρίσουμε τους κινδύνους και δεν τοποθετήσουμε πολιτικές ασφαλείας, κάτι το οποίο η Outpost24 και οι συνεργάτες της έχουν δεσμευθεί να προσφέρουν από το 2001» δήλωσε η Εύη Μπουρδάκου, Country Manager Ελλάδας – Κύπρου.

H Outpost24  διαθέτει περισσότερους από 1000 πελάτες σε εταιρείες και δημόσιους οργανισμούς, μεταξύ των οποίων οι Travelex, Delta Lloyd Group, ING Life Limited, University of Helsinki, και  Banco Multiva. Η έδρα της είναι στη Σουηδία με παρουσία τοπικών γραφείων παγκοσμίως.