Με θέμα τις cloud τεχνολογίες
Η Office Line, πάροχος λύσεων Cloud και Gold Partner της Microsoft, θα συμμετάσχει με πολυμελή ομάδα στο φετινό Microsoft Ignite | The Tour, το συνέδριο τεχνολογίας, υποδομών cloud και ψηφιακού μετασχηματισμού που διεξάγεται στο συνεδριακό χώρο Messe Berlin, στις 6-7 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για τον συνέδριο όπου οι προγραμματιστές και οι επαγγελματίες τεχνολογίας αναπτύσσουν τις γνώσεις τους γύρω από πεδίο των cloud τεχνολογιών, μαζί με τους ειδικούς της Microsoft. Ειδικότερα, η εξειδικευμένη ομάδα πιστοποιημένων μηχανικών της Office Line θα έχει τη δυνατότητα να εξερευνήσει τα τελευταία εργαλεία και τις τελευταίες cloud τεχνολογίες, διευρύνοντας τόσο τις γνώσεις, όσο και τις δεξιότητές της στο εν λόγω πεδίο.

«Με δεδομένο ότι για την Office Line η εξειδίκευση στις cloud τεχνολογίες αποτελεί σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, η παρουσία της στο Microsoft Ignite|The Tour εκτός από εποικοδομητική, είναι και επιβεβλημένη, προκειμένου να συνεχίσει να οδηγεί τις εξελίξεις γύρω από το πεδίο του cloud infrastructure και digital transformation στην ελληνική αγορά κι όχι μόνο», αναφέρει η εταιρεία.