Το κατάστημα Lufthansa WorldShop προσφέρει πλέον την αποκλειστική, limited edition σειρά προϊόντων Lufthansa Upcycling Collection.

Η συλλογή που παρουσιάστηκε τον Αύγουστο στη Φρανκφούρτη, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τις εταιρείες Lufthansa, Miles & More και Lufthansa Technik. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται από δημοφιλείς σχεδιαστές, χρησιμοποιώντας τμήματα του αεροσκάφους Airbus A340-600 D-AIHO της Lufthansa, το οποίο δεν αποτελεί πλέον μέρος του στόλου, καθώς και από απορριφθέντα υλικά εσωτερικού χώρου, πάντα εστιάζοντας στη φιλική προς τους πόρους παραγωγή στην Ευρώπη και στη χρήση βιώσιμων υλικών.

Η συλλογή Lufthansa Upcycling Collection περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη σειρά αποκλειστικών αξεσουάρ ταξιδιού και limited edition επίπλων. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πρωτότυπα έπιπλα κατασκευασμένα από μεγάλα κομμάτια της ατράκτου του αεροσκάφους ή τα παράθυρα, μπρελόκ από την επένδυση αλουμινίου της μηχανής, καθώς και καθημερινά αξεσουάρ, όπως τσάντα γραφείου ή σακίδιο πλάτης, κατασκευασμένα από κουβέρτες της Business θέσης, καλύμματα προσκεφάλου και κάρτες ασφαλείας.