Λούτρινα παιχνίδια, μέσω προγράμματος πιστότητας
Τα καταστήματα Lidl παρουσιάζουν τους Super 7, επτά λούτρινους ήρωες που υποδέχονται τους καταναλωτές σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας.

Εμπνευσμένοι από φρούτα και λαχανικά, περιμένουν τους καταναλωτές να τους αποκτήσουν μέσα από το νέο πρόγραμμα πιστότητας της Lidl. Από 1 Μαρτίου έως 15 Απριλίου, οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν έναν ήρωα με τρεις κινήσεις: Με κάθε 20 ευρώ αγορών παίρνουν ένα αυτοκόλλητο, συμπληρώνουν 10 αυτοκόλλητα στην ειδική καρτέλα που θα λάβουν στο ταμείο και ένας από τους Super 7 ήρωες γίνεται δικός τους με 1,99 ευρώ.

«Στη Lidl Hellas δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Προσφέρουμε φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα και θέλουμε να μυήσουμε τα παιδιά, από μικρή κιόλας ηλικία σε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής. Παράλληλα, βασικό μας μέλημα είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας φρέσκα φρούτα και λαχανικά και αυτό το επιτυγχάνουμε μέσα από τις καθημερινές παραλαβές στα καταστήματά μας και τους τακτικούς ελέγχους ποιότητας, ώστε να διασφαλίσουμε την ποιότητα και την φρεσκάδα τους» αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.