Με έμφαση σε Retail, Food & Entertainment, Mall Services
Την πρωτοβουλία ReTech Innovation Challenge ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου, στο πλαίσιο της παρουσίας του στον τελικό του διαγωνισμού καινοτομίας Disrupt Greece, την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη.

Η πρωτοβουλία, η οποία ξεκινάει άμεσα, φιλοδοξεί να κάνει «disrupt» στην αγορά του Retail και να δημιουργήσει μια δυναμική κοινότητα καινοτομίας, με βάση την τεχνολογία και προσανατολισμένη σε νέες λύσεις. Ο Οδυσσέας Αθανασίου ανέφερε:
«Ο νέος διαγωνισμός καινοτομίας θα αποτελέσει τη “γέφυρα” της Lamda Development με την νεοφυή επιχειρηματικότητα, θα συμβάλει στη μετεξέλιξη των malls σε σύγχρονα hubs καινοτομίας και τεχνολογίας, θα προσελκύσει νέους stakeholders και θα ενισχύσει τις σχέσεις μας με τους tenants και τους εκατομμύρια επισκέπτες μας». Ο διαγωνισμός εστιάζει κυρίως σε ιδέες και προτάσεις σε τομείς όπως Retail, Food & Entertainment, Mall Services και θα «τρέξει» σε όλα τα εμπορικά κέντρα της Lamda Development. Οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 15/10, ενώ θα κορυφωθεί με event τον Φεβρουάριο στο The Mall Athens.