Στις 6 Μαΐου, η ignota.io φιλοξένησε στα γραφεία της τους δευτεροετείς φοιτητές του Rotterdam Business School, στο πλαίσιο συνεργασίας της με το ολλανδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Στο ολοήμερο workshop, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την έρευνα που έκαναν για το περιβάλλον του service design στην Ολλανδία και να συζητήσουν τις προκλήσεις του κλάδου στις δύο χώρες. Στη συνέχεια, η ομάδα της ignota.io συντόνισε ένα διαδραστικό εισαγωγικό session στην μεθοδολογία του product design και του User Experience.

Η συνεργασία της ignota.io και του Rotterdam Business School θα επεκταθεί από τον επόμενο χρόνο σε projects μεγαλύτερου βάθους, τα οποία θα ενισχύουν την κατανόηση των φοιτητών στην επιχειρηματική στρατηγική και την εφαρμογή των πλέον επίκαιρων μεθοδολογιών ανάλυσης και σχεδιασμού έργων σε ψηφιακά και μη κανάλια. Η ignota.io είναι service design εταιρεία, που δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2018 ως spin-off της Tribal Worldwide Athens, και ήδη συνεργάζεται με πελάτες όπως ΟΠΑΠ_Tora, Alpha Bank, Groupama, Ελλάκτωρ, Φυσικό Αέριο, Alpha Finance, Ε.Ι. Παπαδόπουλος.