Στο πλαίσιο των EMEA Premier Partner Awards 2018
Δύο βραβεία απέσπασε το ελληνικό Digital Agency Relevance, στις κατηγορίες Video Innovation & Display Innovation, στα φετινά βραβεία EMEA Premier Partner Awards της Google.

Για 3η χρονιά, 100 digital marketing agencies από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική (EMEA), ανταγωνίστηκαν για την κατάκτηση έξι διαφορετικών βραβείων, που αφορούν, μεταξύ άλλων, την καινοτομία στα Search, Display και Mobile,  καθώς και ένα ευρύτερο βραβείο, το «Growing Businesses Online». Κάθε βραβείο επιβραβεύει τις εταιρείες και τους επαγγελματίες Premier Partner που έχουν χρησιμοποιήσει τα προϊόντα της Google, όχι μόνο για να επιτύχουν αριστεία στο μάρκετινγκ, αλλά και για να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα για τους μικρομεσαίους πελάτες τους (SMB).

«Η επιλογή των νικητών ανάμεσα σε τόσες καταπληκτικές συμμετοχές είναι πάντα μια δύσκολη υπόθεση για τους κριτές. Όμως, το να βλέπουμε κάθε φορά το υψηλό επίπεδο καινοτομίας στις εταιρείες ψηφιακής διαφήμισης και το πώς, όλη η ενέργεια και η δημιουργικότητά τους, βοηθούν τις μικρές επιχειρήσεις να αναπτύσσονται, αποτελεί μεγάλη έμπνευση», ανέφερε ο Serkan Girgin, επικεφαλής του Google Partners, EMEA.