Η Sojern, πάροχος ψηφιακών λύσεων marketing για την ταξιδιωτική βιομηχανία, ανακοίνωσε τον διορισμό της Global Media ως αποκλειστικό εκπρόσωπο όλων των λύσεων της, στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Σε συνέχεια της μέχρι τώρα διετούς συνεργασίας των δύο πλευρών, η Global Media θα εκπροσωπεί πλέον αποκλειστικά όλες τις λύσεις της Sojern. Η Sojern προσφέρει ένα κλιμακωτό «budget free» μοντέλο για άμεσες κρατήσεις μέσω ενός συνδυασμού digital programmatic προβολής, με video, mobile και «native» διαφήμισης ειδικά σχεδιασμένης, έτσι ώστε να προσεγγίζει το ταξιδιωτικό κοινό, το οποίο βρίσκεται στη διαδικασία έρευνας και προετοιμασίας ενός ταξιδιού.

«Στην Sojern στοχεύουμε στο να γνωρίσουμε τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου και να τους μετακινήσουμε από το όνειρο στον προορισμό. Οι ομάδες μας ερευνούν βαθιά στο path των ταξιδιωτών ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να κερδίσουν τον ανταγωνισμό των κρατήσεων», σχολιάζει η Celine Chaussegros, Γενική Διευθύντρια EMEA για το SMB  κομμάτι στη Sojern. «H Global Media έχει μια φανταστική φήμη, καθώς και το απαραίτητο δίκτυο στην βιομηχανία του Τουρισμού το οποίο σε συνδυασμό με μια εξαιρετική κατανόηση της τεχνολογίας μας, μας δίνει μια ισχυρή πλατφόρμα για την προβολή των SMB λύσεων στην Ελλάδα και την Κύπρο».