Η Eurolife ERB, στο πλαίσιο του θεσμού «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», διοργάνωσε το 3ο Business Day, την Πέμπτη, 9 Μαΐου.

Με τη συμμετοχή 36 φοιτητών από 9 εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, σκοπός του Business Day ήταν να προσφέρει στους φοιτητές μία εμπειρία γνωριμίας και αλληλεπίδρασης με την εταιρεία. Το πρόγραμμα ημέρας ξεκίνησε με παρουσίαση της εταιρείας, της οργανωτικής δομής και της ιστορίας της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Μέσα από ένα gamification quiz, η Βάσια Χανιώτη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Eurolife ERB, παρουσίασε το εύρος θέσεων εργασίας στην εταιρεία, για στελέχη που προέρχονται από πολλούς και διαφορετικούς τομείς. Ακολούθησε ένα session για μια επιτυχημένη επαγγελματική συνέντευξη, ενώ οι φοιτητές ήρθαν σε επαφή με στελέχη από το top management της εταιρείας.

Η Βάσια Χανιώτη ανέφερε: «Είναι χαρά μας να υποδεχόμαστε στα γραφεία μας τους αυριανούς επαγγελματίες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δουν από κοντά πώς είναι να εργάζεσαι σε μια κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της».