B2B συναντήσεις ελλήνων εξαγωγέων με μεγάλους διεθνείς buyers

Η διοργάνωση συμπεριλαμβάνεται σε μία σειρά από ενέργειες μεγάλης κλίμακας με επίκεντρο την ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας. Το Go In Athens τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και συν-διοργανώνεται με τη συνεργασία των ΠΣΕ, ΣΕΒΕ, ΣΕΚ, ΣΕΒ, ΣΕΤΕ και με την υποστήριξη των μεγαλύτερων Διμερών Εμπορικών Επιμελητηρίων.

Το Go In Athens δίνει τη δυνατότητα σε Έλληνες εξαγωγείς να έρθουν σε επαφή, στην έδρα τους, με περίπου 50 εξέχοντες διεθνείς buyers από Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Καναδά, Κίνα, Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία και Σουηδία. Στο πλαίσιο λανσαρίσματος του προγράμματος πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ ενημερωτικό forum στο ξενοδοχείο Intercontinental, το οποίο φιλοξενεί επίσης τις B2B συναντήσεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Η προσέλευση στο forum ήταν εξαιρετικά μεγάλη, καταδεικνύοντας το ενδιαφέρον της αγοράς για ανάλογες δράσεις. Το Go In Athens μεταδίδεται μέσω live streaming από το exportgate.gr. Επιπλέον, μέσω του www.go-inathens.gr που δημιουργήθηκε ειδικά στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί και αντλήσει σχετικές πληροφορίες για την εν λόγω δράση.