Μέσα από την παρουσία της στην 83η ΔΕΘ
Η Coca-Cola δίνει το «παρών» στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με στόχο να στηρίξει την προσπάθεια τόνωσης της εξωστρέφειας της χώρας μας, αλλά και να αποδείξει τη συμβολή της στην κοινωνία, ανακοινώνοντας ένα μεγαλόπνοο και φιλόδοξο πρόγραμμα που ξεκινά από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Μέσα από ένα διαδραστικό περίπτερο 209 τ.μ., που θα βρίσκεται στο US Pavilion, η Coca-Cola φιλοδοξεί να προσφέρει ένα «ταξίδι- εμπειρία» στους επισκέπτες, μέσα από τέσσερις διαφορετικούς σταθμούς. Συγκεκριμένα, το κοινό θα κάνει μια αναδρομή στην ιστορία της Coca-Cola στην Ελλάδα, η οποία θα ξεδιπλώσει και θα παρουσιάσει το χαρτοφυλάκιό της, αλλά και όλες τις πρωτοβουλίες που υλοποιεί και θα υλοποιήσει γύρω από καίρια ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι επισκέπτες θα μάθουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να συμβάλλουν σε έναν κόσμο χωρίς απορρίμματα, ενώ στο Coca-Cola Pop Up Store θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν συλλεκτικά Coca-Cola αντικείμενα. Τέλος, η Coca-Cola έχει σχεδιάσει και δυο παράλληλες εκδηλώσεις, τις «Zero Waste Cities: μια πρωτοβουλία της Coca-Cola στην Ελλάδα» και «Κλείνοντας τον κύκλο του πλαστικού με 3D Printing».