Νέα digital καμπάνια με την υπογραφή της Socialab
Η Ζεμύθα Ήπειρος παρουσιάζει τα Ζεμύθεια 2018, έναν θεσμό που συνδυάζει τη βουκολική παράδοση με την παράδοση του αθλητισμού, αλλά και την παράδοση στη γεύση που υπόσχεται η μάρκα Ήπειρος.

H Ζεμύθα, με 27% πρωτεΐνη και 1% λιπαρά, είναι ο μεγάλος χορηγός των Ζεμυθείων, αλλά και η «κινη-τύρι-ος» δύναμη πίσω από τις επιδόσεις και τα ρεκόρ των αθλητών. Στο πλαίσιο της ενέργειας, οι καταναλωτές καλούνται να μπουν στο www.zemithia.gr, να ταΐσουν τους αθλητές με πιάτα πλούσια σε Ζεμύθα για να πάρουν όλη τη δύναμη που χρειάζονται από την πρωτεΐνη με ελάχιστες θερμίδες και λιπαρά, και να μπουν σε εβδομαδιαίες κληρώσεις για δώρα.

Το κοινό έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τις περσόνες και τον θεσμό μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Ήπειρος live, του καναλιού που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα κάλυψης των αγώνων, καθώς και στην επίσημη σελίδα του θεσμού, www.zemithia.gr. Την ενέργεια επιμελείται η Socialab, η οποία έχει αναλάβει την digital παρουσία του συνόλου των προϊόντων της μάρκας «Ήπειρος».