Συγκροτήθηκε σε σώμα του νέου ΔΣ
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Επικοινωνίας (ΙΕπ), το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης των Μελών της συνεδρίασης της 5ης Ιουλίου 2018.

Στη θέση της Προέδρου εκλέχτηκε η Αιμιλία Τσεϊμαζίδου (Attp), Θέση Αντιπροέδρου κατέλαβε ο Ντίνος Ανδριανόπουλος (Touchpoint Strategies), Γενικού Γραμματέα η Χριστίνα Μπουτσούκη (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσ/κης) και Ταμία o Χάρης Παριανός (McCann Erickson). Το Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώνουν τα μέλη: Δημήτρης Γ. Μαύρος (Blackcherry), Μανόλης Παπαπολύζος (DDB Athens), Ρένα Νικολοπούλου (J. Walter Thompson Athens), Λήδα Παπαμιχαήλ (Mindshare), Δημήτρης Χαραλάμπης (Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), Βλάσσης Σταθακόπουλος (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών), Μπέτυ Τσακαρέστου (Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών).

Μετά την εκλογή της, η Αιμιλία Τσεϊμαζίδου δήλωσε: «Το Ινστιτούτο Επικοινωνίας είναι ένας πυρήνας πολιτισμού, γνώσης, ανάπτυξης και εξέλιξης για την αγορά της επικοινωνίας και την κοινωνία μας. Από τον ρόλο της Προέδρου, μέλημά μου θα είναι να ενώσω όλες τις δυνάμεις και θα εργαστώ για να ενισχύσουμε όλοι μαζί το όραμα του ΙΕπ. Τα εξαιρετικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, συνάδελφοι και ακαδημαϊκοί, καθώς και η ομάδα Διοίκησης είναι η κινητήρια δύναμη για να προωθήσουμε τις δράσεις και τη σημασία του ΙΕπ στην ανάδειξη ζητημάτων αιχμής μέσα στην απαιτητική ψηφιακά και όχι μόνο μεταλλασσόμενη εποχή».