Η AB Βασιλόπουλος, για τρίτη χρονιά, προσέφερε όλα τα απαραίτητα τρόφιμα για τα παιδιά που συμμετείχαν στο Summer Camp του Επίκεντρου της ActionAid, το οποίο φέτος φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Περιβαλλοντικής και Κοινωνικής Εκπαίδευσης και Ευαισθητοποίησης «Κέντρο της Γης» στο Ίλιον, που έχει δημιουργήσει η Οργάνωση Γη.

Παράλληλα, τα παιδιά ενημερώθηκαν για την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή μέσα από βιωματικές δράσεις που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Prolepsis, στο πλαίσιο στρατηγικής συνεργασίας της ΑΒ για το Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής – ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

Η Αλεξία Μαχαίρα, Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας & Υπευθυνότητας της ΑΒ Βασιλόπουλος, υπογράμμισε: «Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, 80 χρόνια τώρα είμαστε αφιερωμένοι στη χαρά να προσφέρουμε το καλύτερο για τα παιδιά όλης της χώρας. Σε αυτή την κατεύθυνση, “βγαίνουμε έξω στην κοινωνία” και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του σήμερα με πράξεις.

Μέσα από τη συνεργασία μας με αξιόπιστους οργανισμούς και φορείς, όπως το Επίκεντρο της ActionAid, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε στοχευμένες δράσεις που περιλαμβάνουν τη διανομή υγιεινού γεύματος σε χιλιάδες παιδιά, μα πάνω από όλα αναλαμβάνουμε τον μοναδικό ρόλο και την ευθύνη να συμβάλλουμε στην εκπαίδευση και την υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών για τη νέα γενιά».