Η bwin υποστήριξε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για πάνω από 60 παιδιά διαφόρων ηλικιών του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού», την Τρίτη 5 Νοεμβρίου στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, με τη συμμετοχή τεσσάρων κορυφαίων αθλητών ολυμπιακών αγωνισμάτων.

Οι πρωταθλητές, με την υποστήριξη της bwin, μύησαν τα παιδιά στα μυστικά και τις τεχνικές των μπάσκετ, στίβου, ξιφασκίας και καράτε. Οι Κώστας Παπανικολάου (Παίκτης του Ολυμπιακού & και της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ), Κατερίνα Δαλάκα (Πρωταθλήτρια στίβου), Θεοδώρα Γκουντούρα (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας), Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης (Πρωταθλητής Καράτε) δημιουργήσαν μια ξεχωριστή ομάδα νικητών, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για τα παιδιά από το Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρωταθλητές Κατερίνα Δαλάκα, Θεοδώρα Κουντούρα και Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης είναι μέλη του προγράμματος bwinners: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών. Παράλληλα, η εταιρεία στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ως κομμάτι της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης με τίτλο bwincares.