ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!
Η κατά τον ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές παλαβές δυνάμεις, «νεοφιλελεύθερη» Ελλάδα, βρίσκεται στην119η θέση, μαζί με τις Ουγκάντα, Τανζανία, Τόνγκα, Κένυα και Μογγολία, σε επίπεδο «Οικονομικής ελευθερίας»!

Η BOLD ΗΓΕΜΟΝΕΥΕΙ!
Επί έξι συνεχή χρόνια, η Bold Ogivly και οι θυγατρικές εταιρείες της σαρώνουν κυριολεκτικά τα βραβεία στον χώρο της επιχειρηματικής επικοινωνίας. Ούτε η γενική βαθειά οικονομική κρίση, ούτε η θανάσιμη «παγίδα» του Alter (στην οποία έπεσαν κι έκλεισαν κάποιες σημαντικές εταιρείες) στάθηκαν εμπόδιο στη θριαμβική πορεία της Bold Ogilvy, που έκανε πράξη το ότι η κρίση αποτελεί ταυτόχρονα και ευκαιρία. Με ρεαλιστικό, ευέλικτο και νοικοκυρεμένο μάνατζμεντ, με αφοσίωση στην ποιότητα και με έξοχη δημιουργική δουλειά, από ταλαντούχα, άξια και έμπειρα στελέχη, είναι ο αδιαμφισβήτητος Ηγεμόνας της τελευταίας εξαετίας!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ SUPER MARKET
Σήμερα από ποιο σούπερ-μάρκετ θα αγοράσετε, σερβιέτες, λουκάνικα, μπακαλιάρο, μπρόκολα κλ.π; Από το «Πρώτο Θέμα», τη «Real News» ή κάποια άλλη; Από «διανομείς κινηματογραφικών ταινιών» γίνανε σούπερ-μάρκετ οι εφημερίδες. Φαντάζομαι ότι στο επόμενο εξελικτικό ποιοτικό βήμα τους θα γίνουν χασάπικα και ψαράδικα!

ΟΙ… ΠΑΛΙΟΚΙΝΕΖΟΙ!
Ο Πειραιάς ανακηρύχθηκε το ΤΑΧΥΤΕΡΑ αναπτυσσόμενο λιμάνι του ΠΛΑΝΗΤΗ το 2013. Το τρίτο μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου πραγματοποίησε αλματώδη ανάπτυξη μέσα σε τρία μόλις χρόνια και υπερδιπλασίασε από το 2011 τα μεγέθη του (Kαθημερινή 30.1.14). Σαν δεν ντρέπονται οι παλιοκινέζοι της COSCO! Ρουφάνε το αίμα της εργατιάς και το κάνουν κέρδη για την τσέπη τους! Γι’ αυτό είχε απόλυτο δίκιο ο συνιστάμενος των συνιστωσών του Αλέξης, όταν έλεγε ότι θα διώξει την COSCO, όταν (ο, μη γένοιτο!) κάτσει στην καρέκλα της εξουσίας!

ΠΡΟΤΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ!
Φαντάζομαι ότι σε καμιά άλλη γλώσσα του κόσμου δεν μπορεί κανείς να γράψει μια πλήρη πρόταση και μάλιστα τόσο ποιητική, χωρίς ούτε ένα σύμφωνο!
ΟΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ, δηλαδή ίδια η αυγή, ω νέε, είσαι πάντα! Άρα, να έχεις πάντα τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια της πρώτης αυγής!

ΕΞΩ (ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ) ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!
Ο Ολυμπιακός θα βοηθήσει στην αποκατάσταση πληγέντων από τον σεισμό σχολείων στην Κεφαλονιά κι ο Παναθηναϊκός προσφέρει, μαζί με την Adidas δωρεάν εισιτήρια αγώνων σε ανέργους. Αξιέπαινες ενέργειες. Τι καλά που θα ήταν, αν είχαν το ίδιο πνεύμα και την ίδια συμπεριφορά και στο ποδόσφαιρο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΡΗΜΗΝ ΤΣΙΓΑΡΟΥ;
«Ο καρκίνος φαίνεται πως «προτιμά» κάποιες περιοχές της Ελλάδας περισσότερο από κάποιες άλλες: Η Δράμα μαζί με το Κιλκίς, την Καρδίτσα και τα Γρεβενά, καταλαμβάνουν τις τέσσερις πρώτες θέσεις σε θνησιμότητα από καρκίνο, επισημαίνει ο παθολογοανατόμος και Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας «Η Δράμα ενάντια στον Καρκίνο» Σάββας Παπαδόπουλος, επικαλούμενος στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας. (NΕΑ – 31.1.14).

Ο ίδιος πιθανολογεί ότι η αυξητική τάση του καρκίνου στη Δράμα μπορεί να οφείλεται στο δημογραφικό φαινόμενο που σχετίζεται με τη μετανάστευση των Δραμινών κατά τη δεκαετία του ΄60 στη Δυτική Γερμανία, όπου εκτέθηκαν σε καρκινογόνους παράγοντες, στα φυτοφάρμακα ή στους περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως π.χ. το ραδόνιο, σε ρύπους από τη γειτονική Βουλγαρία ή ακόμη και στη διαρροή ραδιενέργειας από τον πυρηνικό σταθμό του Κοζλοντούι, όπου είχε συμβεί ατύχημα το 2006.Ξέχασε άραγε το κάπνισμα ο διακεκριμένος επιστήμονας ή μήπως οι κάτοικοι αυτών των περιοχών καπνίζουν λιγότερο από άλλες κι αυτό θα ανέτρεπε το βασικότερο επιχείρημα των αντικαπνιστών εναντίον του τσιγάρου;

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών μόνο το 8% – 9% των κτιρίων της Κεφαλονιάς, είναι ασφαλισμένα, παρά την υψηλή σεισμικότητα του νησιού. Πολλές φορές έχω γράψει ότι ένας νόμος για την υποχρεωτική ασφάλιση όλων των κτιρίων, θα ήταν σωτήριος και για τους σεισμοπαθείς, πυροπαθείς και πλημμυροπαθείς, αλλά και για τον κρατικό προϋπολογισμό! Η νοοτροπία όμως του Κράτους «πατερούλη» δεν το επιτρέπει!!

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: ΧΩΡΟΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ (HOAXES)
Δείτε πάνω από 400 ανόητα ή και κακοήθη ψέματα, που διακινούνται στην Ελλάδα, στα blogs, στα κοινωνικά δίκτυα και στο προσωπικό e-mail σας!
http://ellinikahoaxes.blogspot.gr/

Αν θέλετε να ελέγξετε και τα διεθνή hoaxes, μπείτε στο www.snopes.com