Οι Εταιρικές Υποθέσεις στη θέση που τους αξίζει. Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα της φετινής διοργάνωσης των Corporate Affairs Excellence Awards (CAEA) που διοργανώθηκαν για 6η χρονιά από τον Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Την Τρίτη 16 Απριλίου, στο Grand Hyatt Athens, ο Τομέας Εταιρικών Υποθέσεων της ΕΕΔΕ, επιβράβευσε επιχειρήσεις και φορείς που ξεχώρισαν για την στρατηγική τους στην Επικοινωνία το 2019. Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι δημοσιογράφοι Γιώργος Κακούσης και Δημήτρης Πετρόπουλος, ενώ στο πλαίσιο της τελετής, η διαΝΕΟσις παρουσίασε ευρήματα αναφορικά με τις τάσεις στον τομέα των Εταιρικών Υποθέσεων και της Επικοινωνίας.

Επιπλέον, δόθηκε τιμητική διάκριση στην Μαριάννα Πάγκαλου για το πολύπλευρο έργο της, καθώς και στην οικογένεια του αείμνηστου Θάνου Ζαφειρόπουλου, που άφησε το δικό του αποτύπωμα στον χώρο. Η φετινή διοργάνωση κατέγραψε αύξηση 52% στις συμμετοχές σε σχέση με την προηγούμενη, ενώ για πρώτη φορά μπορούσαν να συμμετέχουν εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Φωτεινή Μπαμπανάρα δήλωσε: «Κάθε βραβείο, κάθε διάκριση αποτελεί ηθική ικανοποίηση για όλους εμάς που πιστεύουμε στην αξία και στον ρόλο που μπορεί να έχουν οι Εταιρικές Υποθέσεις και καθημερινά εργαζόμαστε για να κερδίσουν τη θέση που τους αξίζει. Πιστεύουμε ότι το καταφέραμε».

Στους φορείς και τις εταιρείες που βραβεύθηκαν συγκαταλέγονται οι: Αμυμώνη, Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, Ελλάκτωρ ΑΕ, Fraport Greece, Metro AEBE, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Όμιλος Εταιρειών ΟΤΕ, Public, Wind Ελλάς, Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας, Public, Vodafone, Συστήματα Sunlight, Σκλαβενίτης, Info Quest Technologies AEBE, Γιώτης, ΟΠΑΠ ΑΕ, Παπαστράτος ΑΒΕΣ, Coca-Cola Hellas, Eurobank AE, Mastercard, ΣΕΤΕ, Novartis Hellas και Ηρακλής.