Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ (Enterprise Greece) διοργανώνει σεμινάριο ενημέρωσης Ελλήνων εξαγωγέων, την Παρασκευή 5 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, στο πλαίσιο της επίσημης εθνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας PLMA’s World of Private Label, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Άμστερνταμ 20-22 Μαΐου.

Η Έκθεση παρέχει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σε ένα ευρύ φάσμα υποψηφίων πελατών, στο οποίο συγκαταλέγονται οι σημαντικότεροι λιανέμποροι, εισαγωγείς, εκπρόσωποι αλυσίδων Super Markets και Discount Super Markets, χονδρέμποροι κ.λπ. από την Ευρώπη, τη Νότια και Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αφρική.

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, ο τομέας των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας αυξάνει συνεχώς το μερίδιό του, σε ποσοστό περίπου 30%, στις 17 από τις 20 ευρωπαϊκές χώρες, που παρακολουθεί η Nielsen για λογαριασμό της PLMA. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλες τις ελληνικές παραγωγικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας.