Ιστορίες μυστηρίου με θύματα «μεΓάλα» τοστάκια
Η FrieslandCampina σε συνεργασία με την OgilvyOne δημιούργησαν το mobile game «Ειδική Ομάδα Νηστικών Αποστολών», στο οποίο τα «μεΓάλα» τοστάκια με gouda Nουνού γίνονται θύματα αναπάντεχων εγκλημάτων.

Η καρδιά του interactive online game βρίσκεται στο nistikesapostoles.gr, όπου οι χρήστες ανακαλύπτουν μια σειρά από audiostories μυστηρίου με πρωταγωνιστή τον Επιθεωρητή Γκούντα και τις τρεις περίεργες οικογένειες που αγαπούν τα «μεΓάλα» τοστάκια. Οι χρήστες ακούν την ιστορία, συλλέγουν στοιχεία από διαφορετικούς μάρτυρες και καταλήγουν στον ένοχο. Έτσι, κερδίζουν συμμετοχές για την κλήρωση ενός οικογενειακού ταξιδιού.

Η επιτραπέζια έκδοση του παιχνιδιού, που κερδίζουν οι 100 πρώτοι παίκτες κάθε ιστορίας, ενισχύει ακόμα περισσότερο τη φιλοσοφία του gouda Nουνού για δυνατές στιγμές στο οικογενειακό τραπέζι. Οι φανταστικές ιστορίες μυστηρίου γράφονται από πραγματικούς αστυνομικούς συγγραφείς σε συνεργασία με την ομάδα της OgilvyOne, και οι ήρωες κάθε ιστορίας παίρνουν ζωή μέσα από τις φωνές γνωστών ηθοποιών.