Η Sofa.gr εμπιστεύτηκε τον σχεδιασμό και την κατασκευή του νέου της e-shop στην ομάδα web designers και web developers της Ελληνικής Εταιρείας Διαδικτύου.

Σχεδιαστικά, το νέο e-shop βασίζεται σε ένα καλαίσθητο και φιλικό UI/UX. Στην αρχική σελίδα μπορεί ο επισκέπτης με μια ματιά να διαμορφώσει μια γενική εικόνα για την εταιρεία με τη βοήθεια ενός πρακτικού slider με πλούσιο υλικό. Μπορεί, επίσης, να περιηγηθεί σε χρήσιμα σημεία του site όπως το blog, την ιστορία της Sofa.gr, την φόρμα επικοινωνίας, αλλά και τα τελευταία νέα. Χρήσιμο είναι επίσης το online chat που επιτρέπει στον πελάτη να μιλήσει απευθείας με την εταιρεία σε πραγματικό χρόνο.

Τα προϊόντα είναι τακτοποιημένα και μαζεμένα σε ένα πρακτικό αναδυόμενο mega menu που δίνει την δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να εντοπίσει εύκολα αυτό που ψάχνει και, φυσικά, να προχωρήσει στην αγορά με λίγα clicks, σε ένα responsive περιβάλλον που παίζει σε κάθε οθόνη. Η πιστοποιημένη ομάδα Marketing της ΕΛΕΔ έχει επίσης αναλάβει το Digital Performance Marketing της Sofa.gr με προώθηση της εταιρείας στην Google (μέσω Paid Search Ads, Display Ads και Remarketing) και στα Social Media.