Την Action Global Communications στην Ελλάδα επέλεξε για ακόμα μία χρονιά η oυγγρικής προέλευσης εταιρεία ενεργειακών ποτών Hell Energy για την επικοινωνία της στην Ελλάδα.

Η επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ των δυο εταιρειών το 2018, αλλά και τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έλαβε η εταιρεία, τόσο σε δημοσιότητα, όσο και στην υλοποίηση στοχευμένων ενεργειών Δημοσίων Σχέσεων, αποτέλεσαν τους καταλυτικούς παράγοντες για την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών, επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.

Το νέο επικοινωνιακό πλάνο θα επικεντρωθεί στην συνολική προβολή της εταιρείας, δίνοντας έμφαση στην προώθηση των ήδη υπαρχόντων προϊόντων της Hell Energy, αλλά και στο λανσάρισμα νέων. Παράλληλα, θα αναδειχθούν οι πρακτικές ΕΚΕ που εφαρμόζει η εταιρεία, με έμφαση στις προηγμένες τεχνολογίες παραγωγής και εμφιάλωσης που χρησιμοποιεί σε παγκόσμιο επίπεδο, με στόχο την αύξηση του awareness σε ευρύ κοινό και stakeholders.

Ο Δημήτρης Ιωαννίδης, Γενικός Διευθυντής της Action Global Communications στην Ελλάδα, δήλωσε: «Συνδυάζοντας στοχευμένες επικοινωνιακές πρακτικές και μια εξειδικευμένη στις ανάγκες του brand προσέγγιση, η έμπειρη ομάδα της Action στην Ελλάδα θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο brand, οι οποίες θα το αναδείξουν ακόμη περισσότερο στην ελληνική αγορά».

Η Hell Energy ιδρύθηκε το 2006 στην Ουγγαρία και γρήγορα αναδείχθηκε σε έναν σημαντικό παίκτη στην αγορά των ενεργειακών ποτών, με τα προϊόντα της εταιρείας να είναι πλέον διαθέσιμα σε περίπου 50 χώρες. Η στρατηγική τοποθέτηση της Hell σε παγκόσμιο επίπεδο οδήγησε στην ταχεία επέκταση της εταιρείας σε χώρες όπως η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Κροατία, η Κύπρος και το Αζερμπαϊτζάν, ενώ το 2014 η Hell Energy έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα.