Accelerator πρόγραμμα του Reload Greece
Το Reload Greece προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους για συμμετοχή στο πρόγραμμα RG Challenge17, το accelerator πρόγραμμα το οποίο διεξάγεται σε συνεργασία με το Launch1000.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, 10 startups θα προετοιμαστούν ώστε να είναι έτοιμες να αναζητήσουν επένδυση αξίας 50.000 – 250.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται στο London Business School, τοποθετώντας τις start-ups στην καρδιά του επιχειρηματικού κόσμου του Λονδίνου, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να λάβουν καθοδήγηση από διεθνείς κορυφαίους μέντορες για το πώς να παρουσιάσουν την πρότασή τους, ώστε να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επενδυτών.

Το Reload Greece ψάχνει για start-ups με ελάχιστο βιώσιμο προϊόν (MVP), οι οποίες ασχολούνται με την επίλυση κάποιου προβλήματος στην Ελλάδα ή με τις επιχειρήσεις που έχουν κοινωνικοοικονομικό αντίκτυπο στην χώρα μας. Το ενδιαφέρον εστιάζεται σε υψηλού επιπέδου τεχνολογικές ιδέες και πιο συγκεκριμένα σε επιχειρήσεις στον τομέα του τουρισμού, της γεωργίας, της ναυτιλίας, της οικονομίας, της ιατρικής ή της εκπαίδευσης. Μια πτυχή σε AI, Big Data, Εικονική Πραγματικότητα θα κριθεί ως υπέρ για τους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους έως τις 3 Απριλίου στο http://www.reloadgreece.com/rgc17/.