Για 2η συνεχή χρονιά, η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών διοργανώνει στην έκθεση HORECA, από 7 έως 10 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, μια εκδήλωση αφιερωμένη στην μπίρα.

Η εκδήλωση, η οποία απευθύνεται στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού, αλλά και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου, θα φιλοξενήσει, στη σκηνή του Beer & Spirits Show στο Hall 1, κάποιους από τους σημαντικότερους εκπροσώπους, beer experts και παραγωγούς μπίρας της ελληνικής αγοράς.

Η εκδήλωση, την οποία θα παρουσιάσει ο Πέτρος Πολυχρονίδης, έχει στόχο να παρουσιάσει τα νέα δεδομένα και τις τάσεις που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια για τη ζυθοποιία, να συστήσει στους επαγγελματίες του κλάδου της μαζικής εστίασης τις βιομηχανίες παραγωγής μπίρας στην Ελλάδα, αλλά και τις μικροζυθοποιίες που κατακτούν όλο και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού.