Marketing Week

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του Marketing Week και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* ’νδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε Σήμερα

Spec 2,5 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Public Relations | 23 Ιανουαρίου 2020 | 17:39 Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διενεργεί ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό, με τίτλο «Ενέργειες προώθησης τουριστικού προϊόντος Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης», για την επιλογή αναδόχου του Υποέργου 1 της πράξης με τίτλο «Τουριστική Προβολή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης».
Διαβάστε το άρθρο

Marketing

23/1, 17:40
Πάνω από 185.000 κατόχους μετρά ήδη η Κάρτα Bonus Γαλαξίας
Σε λιγότερο από έναν μήνα από το λανσάρισμά της, η νέα εξατομικευμένη Κάρτα Bonus της αλυσίδας Γαλαξίας ξεπέρασε, όπως επισημαίνει η εταιρεία, τους αρχικούς στόχους χρήσης.

Advertising

23/1, 17:42
Καμπάνια της FCB/Γνώμη για το σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού»
Η FCB/Γνώμη επιμελήθηκε το νέο τηλεοπτικό σποτ του σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού», το οποίο είναι ήδη στον αέρα και μας παροτρύνει να ελαφρύνουμε όλοι μαζί το βάρος που κουβαλούν τα παιδιά.

Media

23/1, 17:42
Cross-platform ενέργεια του Αlpha για την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς
Με μία cross-platform (on-air και digital) ενέργεια, ο Αlpha γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς (21 Ιανουαρίου) προτρέποντας τους τηλεθεατές και τους χρήστες του alphatv.gr και των social media να ...

Creativity

22/1, 07:53
Soho Square Athens | Γιατροί Χωρίς Σύνορα | Καμπάνια
H Soho Square Athens ανέλαβε την επικοινωνία του ελληνικού τμήματος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και στο πλαίσιο αυτό, λάνσαρε τον περασμένο Νοέμβριο καμπάνια ευαισθητοποίησης με κεντρικό μήνυμα «Τώρα που...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Digital / New Media

23/1, 17:41
Ανοδική πορεία καταγράφει το Box του ομίλου ΟΤΕ
Την ανταπόκριση του κοινού φαίνεται να γνωρίζει από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του το Box, η νέα υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού και καφέ.

Public Relations

23/1, 17:43
Από την Communication Effect τα εγκαίνια της TeamViewer
Η Communication Effect ανέλαβε τη διοργάνωση των εγκαινίων του νέου κέντρου Έρευνας και Τεχνολογίας της TeamViewer στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Ιωάννινα.

Market Research

16/1, 16:26
Fjord Trends 2020: «Οι εταιρείες οφείλουν να αναθεωρήσουν τις αρχές τους»
Σε συνολική επανεξέταση του σκοπού και της θέσης τους στον κόσ΅ο θα προχωρήσουν τη νέα αυτή δεκαετία οι επιχειρήσεις σύ΅φωνα ΅ε την 13η έκδοση των Fjord Trends 2020 από την Accenture Interactive, που ...

Μόνιμες Στήλες

22/1, 07:15
Ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Ξεκίνημα του νέου έτους και εγώ επιστρέφω στο μακρινό 1989 όταν ξεκινούσα τις σπουδές μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις για θέσεις εργασίας στο χώρο της Διαφήμισης...
Δείτε όλες τις θέσεις εργασίας


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

International

Τηλεπικοινωνίες

Πολιτισμός / Ψυχαγωγία

Δημόσιος Τομέας

Retail

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Report

Σχολικά είδη: «’ριστα» στην καινοτομία, «έπαινος» στην πελατοκεντρικότητα

Στο «μάθημα» της καινοτομίας φαίνεται να «εξετάζονται» αυτή τη σχολική χρονιά κατασκευαστές και retailers σχολικών ειδών, τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας, όσο και σε αυτά της λειτουργικότητας, αλλά και της καταναλωτικής εμπειρίας.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Campaigns
  • Specs
  • Μετακινήσεις λογαριασμών
  • New Business
  • Ανακύκλωση

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778